GRA FABULARNA W REALIACH GWIEZDNYCH WOJEN
Kim jest ten Bajatel? Pytanie, które wielu na Corustant zadało jako ostatnie. Bajatel jest nikim innym jak egzekutorem organizacji przestępczej Czarny Anioł.
Dane.
Rasa: Człowiek
Oczy: Brązowe
Włosy: Czarne, długie
Wzrost: 186 cm
Znaki szczególne: Kilka blizn na twarzy
Stan psychiczny: Brak danych
Imię matki: Diana Boox - człowiek
Imię ojca: Gallos Delą - człowiek
Opinia psychologa więziennego: "Łatwo go wyprowadzić z równowagi. Uznaje jedynie swoją rację. Nietolerancyjny... Chyba się czegoś obawia."
_________
Charakter: Chaotyczny, neutralny. - Stwierdzono na podstawie opinii psychologicznej AMB-21/2B/c-11
Przekonania: "Kto więcej zapłaci, ten ma rację. Nawet Imperium" - Jego słowa.
Lojalność: "Jeden z najbardziej oddanych mnie ludzi... O ile nie najbardziej." - słowa Dena Gaax'a
Profesja: Przestępca, łowca nagród. - Na podstawie aktu oskarżenia AMB-21/2B/c-11
Powiązania: Podziemie przestępcze Coruscant, Czarny Anioł, środowisko łowców nagród. - Na podstawie aktu oskarżenia AMB-21/2B/c-11
Grupa krwi: AB+ - Stwierdzono na podstawie badań sprawy AMB-21/2B/c-11
Oskarżony o: Zlecanie morderstw, powiązania z Denaem Gaaxem, wymuszenia, stawianie oporu przy aresztowaniu, handel nielegalnymi środkami oraz bronią.
Podejrzany o spiskowanie z Imperium*
* - stwierdzono w środowiskach tworzącej się namiastki partyzantki przeciw Imperium.
Poszukiwany listem gończym średniego priorytetu w układach: Naboo, Umbara
Poszukiwany listem gończym najwyższego priorytetu w układach: Utapu, Coruscant.
Wygląd: Wysoki, człowiek o brązowych oczach. Twarz ozdobiona kilkoma bliznami. Żółty kolor skóry oraz długie czarne włosy.
Charakter: Niektórzy mówią, że zły. Inni, że dobry i tolerancyjny. Jeszcze inni nie mają na jego temat zdania. Prawda jest taka, że sam nie wie jaki ma charakter. Większość rzeczy jest mu obojętnych, jeśli nie ma w nich swojego interesu.
Budowa ciała: Normalna. Nie jest szczególnie przysadzisty. Ma swoją siłę, ale są silniejsi. Potrafi szybko biegać, jeśli tego wymaga sytuacja.
Umiejętności: Dowodzenie (do 6 ludzi), Celny strzał, uniki (poziom podstawowy), broń ciężka (poziom średni), pistolety blasterowe (poziom zaawansowany), gra w karty, kłamca.
Broń: Nie ma szczególnie ulubionej, strzela czym popadnie. Preferuje dwa pistolety blasterowe... Choć z ciężkim blasterem również może się pokazać.
** ** ** ** ** **
- Chcesz coś załatwić to go poszukaj... Ale uważaj bo może się to źle skończyć. *złożył ręce na klatce piersiowej*
- Koleś ma znajomości. *pokiwał głową patrząc ślepo w jeden punk za twoimi plecami*
- Ponoć lubi polować... *uśmiechnął się*
- Nie wypowiem się na jego temat. *postać wlepiła wzrok w podłoże*
- Niby pracuje też dla imperium jako łowca nagród... Ale ja nic nie wiem! *rozejrzał się dookoła*
- Panienki? Jak każdy! *roześmiał się*
- Nie znam go. *wzruszył ramionami*
- Proszę mnie zostawić. *postać odeszła szybkim krokiem*
Ostatnio edytowany przez Bajatel (2009-06-25 13:26:11)